diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Aalsmeer

U zoekt naar een dakgootreiniger in Aalsmeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. RB Dakgootreiniging is gespecialiseerd in het reinigen- en repareren van dakgoten, zodat ze weer maximaal functioneren. Wij rekenen slechts €4,- per strekkende meter dakgoot. Dat is inclusief BTW, voorrijkosten en afvoeren van het afval. Dit geldt voor de gehele Randstad. Woont u buiten de Randstad, dan komt er een kleine vergoeding bij voor de voorrijkosten. Bij 25 strekkende meters dakgoot óf bij meer dan 1 woning in een blok, geven we zelfs extra korting op onze tarieven. Zoek niet verder en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Aalsmeer.

Waarom dakgoot laten schoonmaken in Aalsmeer?

Het laten reinigen van uw dakgoot in Aalsmeer is iets wat waarschijnlijk geen hoge prioriteit bij u heeft, maar wat wel belangrijk is voor de gezondheid van uw woning. Het kan zijn dat als uw dakgoot verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren, water uw woning binnenloopt en daar voor allerlei problemen zorgt. Heeft u een verzekering tegen lekkages en waterschade, maar komt de lekkage door achterstallig onderhoud aan uw dakgoot, dan keert uw verzekeraar hoogstwaarschijnlijk niks uit. De kosten die u dan moet maken voor de aangerichte schade kunnen enorm hoog oplopen. Neem dit risico niet en laat u dakgoten minimaal 1 keer per jaar schoonmaken door de dakgootreinigers van RB Dakgootreiniging.

Dakgoot laten repareren of vervangen Aalsmeer

Naast het laten schoonmaken van uw dakgoot of het laten ontstoppen van uw regenpijp, kunt u ook op ons rekenen als het op reparatie- of vervanging van uw dakgoten/hemelwaterafvoer aankomt. Meestal is de levensduur van uw dakgoten met vele jaren te verlengen door kleine reparaties. Mocht vervanging echt de beste optie zijn, dan zullen we dit natuurlijk met u bespreken na een onderzoek aan uw dakgoot.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Aalsmeer.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?