diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Amstelveen

U zoekt naar een dakgootreiniger in Amstelveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. RB Dakgootreiniging is gespecialiseerd in het reinigen- en repareren van dakgoten, zodat ze weer maximaal functioneren. Wij rekenen slechts €4,- per strekkende meter dakgoot. Dat is inclusief BTW, voorrijkosten en afvoeren van het afval. Dit geldt voor de gehele Randstad. Woont u buiten de Randstad, dan komt er een kleine vergoeding bij voor de voorrijkosten. Bij 25 strekkende meters dakgoot óf bij meer dan 1 woning in een blok, geven we zelfs extra korting op onze tarieven. Zoek niet verder en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Amstelveen.

Waarom dakgoot laten reinigen in Amstelveen?

Het zal u maar gebeuren. Uw dakgoot is verstopt geraakt, waardoor water uw huis binnen is gelopen en daar voor problemen aan muren, vloeren en spullen heeft gezorgd. Vervolgens heeft u ook nog eens een verzekeraar die niks uit wil keren vanwege achterstallig onderhoud aan uw dakgoten. Dit is de realiteit voor vele woningeigenaren. Zelfs al bent u verzekerd tegen lekkages en waterschade, keert uw verzekeraar hoogstwaarschijnlijk niks uit als de lekkage komt door het niet periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten. De kosten die u kunt besparen op het periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten, wegen niet op tegen de hoge kosten die u zou moeten maken bij schade door lekkages. Neem dus geen risico en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in Amstelveen.

Dakgoot laten repareren of vervangen

Ook voor het vervangen of repareren van uw dakgoten kunt u rekenen op de expertise van RB Dakgootreiniging. Van complete vervanging van uw hemelwaterafvoer tot kleine scheurtjes in uw dakgoot. Is er twijfel tussen de keuze van reparatie of vervanging, dan voeren wij eerst een grondige inspectie uit, om vervolgens te bepalen of u uw dakgoot beter kunt laten vervangen of dat een reparatie voldoende is. Dit alles doen we natuurlijk in samenspraak met u.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Amstelveen.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?