diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Amsterdam

U bent op zoek naar een dakgootreiniger in Amsterdam om uw dakgoot reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de reparaties- of vervanging van uw dakgoot- en regenpijp kunt u rekenen op onze expertise. Voor het laten reinigen van uw dakgoot rekenen we slechts €4,- per strekkende meter. Vanaf 25 meter geven we extra korting. Ook geven we korting indien het om meer dan 1 woning in een blok gaat. Onze tarieven zijn Inclusief voorrijkosten, BTW en afvoeren van het afval voortkomend uit onze werkzaamheden. Bovengenoemd geldt voor woningen- en gebouwen binnen de Randstad. Woont u buiten de Randstad, dan komt er een vergoeding bij voor de voorrijkosten. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan via ons online offerteformulier.

Waarom uw dakgoot laten schoonmaken?

Het laten schoonmaken van uw dakgoot is iets wat waarschijnlijk geen hoge prioriteit bij u heeft, maar wat wel belangrijk is voor de gezondheid van uw woning. Het kan zijn dat als uw dakgoot verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren, water uw woning binnenloopt en daar voor allerlei problemen zorgt. Heeft u een verzekering tegen lekkages en waterschade, maar komt de lekkage door achterstallig onderhoud aan uw dakgoot, dan keert uw verzekeraar hoogstwaarschijnlijk niks uit. De kosten die u dan moet maken voor de aangerichte schade kunnen enorm hoog oplopen. Neem dit risico niet en laat u dakgoten in Amsterdam minimaal 1 keer per jaar schoonmaken door de dakgootreinigers van RB Dakgootreiniging.

Dakgoot repareren of vervangen Amsterdam

Moet uw dakgoot in Amsterdam vervangen of gerepareerd worden? Dan zijn wij daarin ook een vertrouwde partij. Het kan ook zijn dat u twijfelt of uw dakgoot vervangen moet worden of dat een reparatie de levensduur ook met vele jaren verlengt. In dit geval zullen wij eerst een goede inspectie uitvoeren aan uw dakgoot om vervolgens de bevindingen met u te bespreken.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Amsterdam.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?