diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Bodegraven

U zoekt naar een dakgootreiniger in Bodegraven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. RB Dakgootreiniging is gespecialiseerd in het reinigen- en repareren van dakgoten, zodat ze weer maximaal functioneren. Wij rekenen slechts €4,- per strekkende meter dakgoot. Dat is inclusief BTW, voorrijkosten en afvoeren van het afval. Dit geldt voor de gehele Randstad. Woont u buiten de Randstad, dan komt er een kleine vergoeding bij voor de voorrijkosten. Bij 25 strekkende meters dakgoot óf bij meer dan 1 woning in een blok, geven we zelfs extra korting op onze tarieven. Zoek niet verder en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Bodegraven.

Waarom dakgoot laten schoonmaken?

Het regelmatig laten schoonmaken van uw dakgoten is belangrijk, zodat u geen verstoppingen krijgt, wat weer schade aan uw woning kan veroorzaken. Tevens eisen verzekeraars regelmatig onderhoud aan uw dakgoot om lekkages te voorkomen. Doet u dit niet, dan wijst de verzekeraar hoogstwaarschijnlijk uw claim af bij (schade door) lekkages, voortkomend uit slecht onderhouden dakgoten, zelfs al bent u hier tegen verzekerd. Het advies is om minimaal 1 keer per jaar uw dakgoten te laten schoonmaken. Wij kunnen uw dakgoot éénmalig schoonmaken, maar we kunnen ook periodiek langskomen. Neem dus geen risico en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot.

Dakgoot laten repareren of vervangen

Moet uw dakgoot vervangen of gerepareerd worden? Dan zijn wij daarin ook een vertrouwde partij. Het kan ook zijn dat u twijfelt of uw dakgoot vervangen moet worden of dat een reparatie de levensduur ook met vele jaren verlengt. In dit geval zullen wij eerst een goede inspectie uitvoeren aan uw dakgoot om vervolgens de bevindingen met u te bespreken.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?