diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Gouda

U bent op zoek naar een dakgootreiniger in Gouda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de reparaties- of vervanging van uw dakgoot- en regenpijp kunt u rekenen op onze expertise. Voor het laten reinigen van uw dakgoot rekenen we slechts €4,- per strekkende meter. Vanaf 25 meter geven we extra korting. Ook geven we korting indien het om meer dan 1 woning in een blok gaat. Onze tarieven zijn Inclusief voorrijkosten, BTW en afvoeren van het afval voortkomend uit onze werkzaamheden. Bovengenoemd geldt voor woningen- en gebouwen binnen de Randstad. Woont u buiten de Randstad, dan komt er een vergoeding bij voor de voorrijkosten. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan via ons online offerteformulier.

Waarom uw dakgoot laten schoonmaken?

Het regelmatig laten schoonmaken van uw dakgoot in Gouda is belangrijk, zodat u geen verstoppingen krijgt, wat weer schade aan uw woning kan veroorzaken. Tevens eisen verzekeraars regelmatig onderhoud aan uw dakgoot om lekkages te voorkomen. Doet u dit niet, dan wijst de verzekeraar hoogstwaarschijnlijk uw claim af bij (schade door) lekkages, voortkomend uit slecht onderhouden dakgoten, zelfs al bent u hier tegen verzekerd. Het advies is om minimaal 1 keer per jaar uw dakgoten te laten schoonmaken. Wij kunnen uw dakgoot éénmalig schoonmaken, maar we kunnen ook periodiek langskomen. Neem dus geen risico en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot.

Dakgoot repareren of vervangen

Ook voor het vervangen of repareren van uw dakgoten kunt u rekenen op de expertise van RB Dakgootreiniging. Van complete vervanging van uw hemelwaterafvoer tot kleine scheurtjes in uw dakgoot. Is er twijfel tussen de keuze van reparatie of vervanging, dan voeren wij eerst een grondige inspectie uit, om vervolgens te bepalen of u uw dakgoot beter kunt laten vervangen of dat een reparatie voldoende is. Dit alles doen we natuurlijk in samenspraak met u.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Gouda.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?