diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Mijdrecht

U zocht naar een dakgootreiniger in Mijdrecht? Dan staat RB Dakgootreiniging tot uw dienst. Wij zijn een jong bedrijf, opgezet na vele jaren ervaring en een opgebouwde passie voor het vak. Wij houden de tarieven zeer scherp, zonder enige vorm van kwaliteitsverlies. In de gehele Randstad rekenen we geen voorrijkosten bij het laten schoonmaken van uw dakgoten of het laten ontstoppen van uw regenpijp. Wij rekenen slechts €4,- per meter dakgoot. Dat is incl. BTW en het afvoeren van het afval. Indien het om meer dan 25 meter gaat óf vanaf 2 huizen in 1 blok, geven we zelfs extra kortingen. Veel mooier dan dit wordt het niet. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag online een offerte op via ons online offerteformulier.

Waarom uw dakgoot laten reinigen?

Het regelmatig laten reinigen van uw dakgoten is belangrijk, zodat u geen verstoppingen krijgt, wat weer schade aan uw woning kan voorkomen. Tevens eisen verzekeraars regelmatig onderhoud aan uw dakgoot om lekkages te voorkomen. Doet u dit niet, dan wijst de verzekeraar hoogstwaarschijnlijk uw claim af bij (schade door) lekkages, voortkomend uit slecht onderhouden dakgoten, zelfs al bent u hier tegen verzekerd. Het advies is om minimaal 1 keer per jaar uw dakgoten te laten schoonmaken. Wij kunnen uw dakgoot éénmalig schoonmaken, maar we kunnen ook periodiek langskomen. Neem dus geen risico en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in Mijdrecht.

Dakgoot laten repareren of vervangen Mijdrecht

Naast het laten schoonmaken van uw dakgoot of het laten ontstoppen van uw regenpijp, kunt u ook op ons rekenen als het op reparatie- of vervanging van uw dakgoten/hemelwaterafvoer aankomt. Meestal is de levensduur van uw dakgoten met vele jaren te verlengen door kleine reparaties. Mocht vervanging echt de beste optie zijn, dan zullen we dit natuurlijk met u bespreken na een onderzoek aan uw dakgoot.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Mijdrecht.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?