diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Utrecht

U zocht naar een dakgootreiniger in Utrecht? Dan staat RB Dakgootreiniging tot uw dienst. Wij zijn een jong bedrijf, opgezet na vele jaren ervaring en een opgebouwde passie voor het vak. Wij houden de tarieven zeer scherp, zonder enige vorm van kwaliteitsverlies. In de gehele Randstad rekenen we geen voorrijkosten bij het laten schoonmaken van uw dakgoten of het laten ontstoppen van uw regenpijp. Wij rekenen slechts €4,- per meter dakgoot. Dat is incl. BTW en het afvoeren van het afval. Indien het om meer dan 25 meter gaat óf vanaf 2 huizen in 1 blok, geven we zelfs extra kortingen. Veel mooier dan dit wordt het niet. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag online een offerte op via ons online offerteformulier.

Waarom uw dakgoot laten schoonmaken in Utrecht?

Het zal u maar gebeuren. Uw dakgoot is verstopt geraakt, waardoor water uw huis binnen is gelopen en daar voor problemen aan muren, vloeren en spullen heeft gezorgd. Vervolgens heeft u ook nog eens een verzekeraar die niks uit wil keren vanwege achterstallig onderhoud aan uw dakgoten. Dit is de realiteit voor vele woningeigenaren. Zelfs al bent u verzekerd tegen lekkages en waterschade, keert uw verzekeraar hoogstwaarschijnlijk niks uit als de lekkage komt door het niet periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten. De kosten die u kunt besparen op het periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten, wegen niet op tegen de hoge kosten die u zou moeten maken bij schade door lekkages. Neem dus geen risico en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in Utrecht.

Dakgoot laten repareren of vervangen

Moet uw dakgoot vervangen of gerepareerd worden? Dan zijn wij daarin ook een vertrouwde partij. Het kan ook zijn dat u twijfelt of uw dakgoot vervangen moet worden of dat een reparatie de levensduur ook met vele jaren verlengt. In dit geval zullen wij eerst een goede inspectie uitvoeren aan uw dakgoot om vervolgens de bevindingen met u te bespreken.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Utrecht.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?