diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Waddinxveen

U zocht naar een dakgootreiniger in Waddinxveen? Dan staat RB Dakgootreiniging tot uw dienst. Wij zijn een jong bedrijf, opgezet na vele jaren ervaring en een opgebouwde passie voor het vak. Wij houden de tarieven zeer scherp, zonder enige vorm van kwaliteitsverlies. In de gehele Randstad rekenen we geen voorrijkosten bij het laten schoonmaken van uw dakgoten of het laten ontstoppen van uw regenpijp. Wij rekenen slechts €4,- per meter dakgoot. Dat is incl. BTW en het afvoeren van het afval. Indien het om meer dan 25 meter gaat óf vanaf 2 huizen in 1 blok, geven we zelfs extra kortingen. Veel mooier dan dit wordt het niet. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag online een offerte op via ons online offerteformulier.

Waarom uw dakgoot laten reinigen in Waddinxveen?

Het laten schoonmaken van uw dakgoot is iets wat waarschijnlijk geen hoge prioriteit bij u heeft, maar wat wel belangrijk is voor de gezondheid van uw woning. Het kan zijn dat als uw dakgoot verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren, water uw woning binnenloopt en daar voor allerlei problemen zorgt. Heeft u een verzekering tegen lekkages en waterschade, maar komt de lekkage door achterstallig onderhoud aan uw dakgoot, dan keert uw verzekeraar hoogstwaarschijnlijk niks uit. De kosten die u dan moet maken voor de aangerichte schade kunnen enorm hoog oplopen. Neem dit risico niet en laat u dakgoten minimaal 1 keer per jaar schoonmaken door de dakgootreinigers van RB Dakgootreiniging.

Dakgoot repareren of vervangen Waddinxveen

Ook voor het vervangen of repareren van uw dakgoten kunt u rekenen op de expertise van RB Dakgootreiniging. Van complete vervanging van uw hemelwaterafvoer tot kleine scheurtjes in uw dakgoot. Is er twijfel tussen de keuze van reparatie of vervanging, dan voeren wij eerst een grondige inspectie uit, om vervolgens te bepalen of u uw dakgoot beter kunt laten vervangen of dat een reparatie voldoende is. Dit alles doen we natuurlijk in samenspraak met u.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Waddinxveen.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?