diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging Woerden

U bent op zoek naar een dakgootreiniger in Woerden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de reparaties- of vervanging van uw dakgoot- en regenpijp kunt u rekenen op onze expertise. Voor het laten reinigen van uw dakgoot rekenen we slechts €4,- per strekkende meter. Vanaf 25 meter geven we extra korting. Ook geven we korting indien het om meer dan 1 woning in een blok gaat. Onze tarieven zijn Inclusief voorrijkosten, BTW en afvoeren van het afval voortkomend uit onze werkzaamheden. Bovengenoemd geldt voor woningen- en gebouwen binnen de Randstad. Woont u buiten de Randstad, dan komt er een vergoeding bij voor de voorrijkosten. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan via ons online offerteformulier.

Waarom uw dakgoot laten schoonmaken?

Het zal u maar gebeuren. Uw dakgoot is verstopt geraakt, waardoor water uw huis binnen is gelopen en daar voor problemen aan muren, vloeren en spullen heeft gezorgd. Vervolgens heeft u ook nog eens een verzekeraar die niks uit wil keren vanwege achterstallig onderhoud aan uw dakgoten. Dit is de realiteit voor vele woningeigenaren. Zelfs al bent u verzekerd tegen lekkages en waterschade, keert uw verzekeraar hoogstwaarschijnlijk niks uit als de lekkage komt door het niet periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten. De kosten die u kunt besparen op het periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten, wegen niet op tegen de hoge kosten die u zou moeten maken bij schade door lekkages. Neem dus geen risico en neem direct contact op met RB Dakgootreiniging voor het laten schoonmaken van uw dakgoot.

Dakgoot repareren of vervangen

Naast het laten schoonmaken van uw dakgoot of het laten ontstoppen van uw regenpijp, kunt u ook op ons rekenen als het op reparatie- of vervanging van uw dakgoten/hemelwaterafvoer aankomt. Meestal is de levensduur van uw dakgoten met vele jaren te verlengen door kleine reparaties. Mocht vervanging echt de beste optie zijn, dan zullen we dit natuurlijk met u bespreken na een onderzoek aan uw dakgoot.

Gratis- en vrijblijvend offerte op maat

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Uw gegevens worden nooit gedeeld met welke partij dan ook en wij zullen u niet spammen. Het enige wat we zullen doen is u een scherpe offerte doen toekomen. Heeft u liever een afspraak bij u op locatie voor het opstellen van een offerte, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Schakel RB Dakgootreiniging vandaag nog in voor het laten schoonmaken van uw dakgoot in regio Woerden.

Prijsopgave nodig?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?