diensten - copy

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available
diensten - copy

Zeer scherpe tarieven

Laten alles schoon achter

Gratis- en vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor ons?

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dakgootreiniging

Met het periodiek laten reinigen van de dakgoten vermindert u de kans op verstoppingen en bespaart u zich daarmee meestal vervelende lekkages en onnodige extra kosten. In sommige gevallen is het aangeraden om zelfs 2 keer per jaar uw dakgoten te laten reinigen.

Wij rekenen  € 4,- euro voor de reiniging van een strekkende meter dakgoot. Dit scherpe tarief is inclusief BTW en de afvoer van het vuil. In de Randstad rekenen wij slechts €10,- voorrijkosten.

Wij gebruiken ladders om de dakgoten te bereiken en te reinigen. Wanneer wij de dakgoten of een gedeelte daarvan niet kunnen bereiken met de ladders, zijn de bovengenoemde prijzen niet geldig. In dat geval zijn de prijzen op aanvraag.

De werkzaamheden “Dakgootreiniging” omvatten

checkmark-png-28 Het uitscheppen, uitvegen en strak navegen van de dakgoten
checkmark-png-28 Het verwijderen van aangekoekt vuil zoals mos en verharde modder
checkmark-png-28 Het reinigen van rooster en afvoeren
checkmark-png-28 Het eventueel plaatsen van bolroosters in de afvoerkanalen
checkmark-png-28 Het afvoeren van het vuil naar een erkende vuilstortplaats.

Ontstoppen regenafvoer

Een verstopte regenpijp kan enorm veel schade aanbrengen als te lang wordt gewacht met het ontstoppen hiervan. Denk maar aan vocht dat uw huis binnenkomt en voor allerlei soorten problemen zorgt. Bij RB Dakgootreiniging hebben we alle kennis en middelen in huis om uw regenpijp zo snel mogelijk weer maximaal te laten functioneren. Maar gebruik van onze expertise en neem direct contact op.

Dakgoot repareren of vervangen

Zijn uw dakgoten toe aan reparatie of vervanging, dan kunnen wij u hierin volledig ontzorgen. Twijfelt u of u uw dakgoot moet laten repareren of vervangen, dan zullen wij middels een controle, in samenspraak met u, bepalen of het beter is om uw dakgoot te repareren, of dat het toch verstandiger is om deze te vervangen. Reparaties worden door ons zelf uitgevoerd. Complete vervanging doen wij in samenwerking met vertrouwde- en professionele partijen.

Gratis offerte op maat?

offerteaanvraag

Teruggebeld worden?